• about
  • about
  • about

Babagan Energi Profire

Xuzhou Sanhe Automatic Control Equipment Co., Ltd. didegaké ing wulan September 2009. Bisnis utamane yaiku ngembangake lan ngasilake kontrol suhu lan kelembapan mikrokomputer, detektor bocor halogen, meter tampilan digital suhu lan asor lan lemari kontrol panyimpenan kadhemen, lan PLC panyimpenan kadhemen lemari kontrol.

Area bangunan perusahaan sing ana 2600 meter persegi, 7 lini produksi standar, kanthi kontrol suhu lan kelembapan mikrokomputer, detektor bocor halogen, meter tampilan digital suhu lan asor, lemari kontrol panyimpenan kadhemen, lemari kontrol PLC panyimpenan kadhemen, lsp. Luwih saka 70 produk ing seri. Kapasitas produksi lan perakitan luwih saka 250,000 set, kanthi peralatan produksi lan inspeksi khusus, lan ndhukung standar inspeksi lan uji coba standar. Pusat Riset Teknik duwe luwih saka 20 peralatan pengujian (set), platform tes lan area produksi 280 meter persegi. Perusahaan kasebut minangka unit sertifikasi sistem manajemen mutu GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015. Akeh produk sing wis lulus sertifikasi CE, kajaba kanggo adol. Nduweni toko penjualan lan layanan ing umume kutha lan wilayah ing saindenging negara, lan minangka pirang-pirang perusahaan domestik terkenal Nyedhiyakake layanan dhukungan.

Warta & Acara Paling Anyar

  • What is the trend of industrial raw material prices in 2021?

    Apa tren mater mentah industri ...

     Peningkatan kasebut nyedhiyakake telung ciri sing kena pengaruh epidemi taun 2020, wiwit paruh kapindho taun, macem-macem bahan baku lan bahan bantu industri wis nuduhake tren munggah umume, lan ...
  • The working principle of the electronic thermometer

    Prinsip kerja t elektronik ...

    Thermometer termoelektrik nggunakake termokopel minangka unsur pangukuran suhu kanggo ngukur gaya termoelektromotif sing cocog karo suhu lan nilai suhu yaiku ...
Kirimake